FVM må se at komme i bedre træning

Mmm..

(3.6.2008) Fødevarekontrollen¤var klart overmatchet i et opgør¤mod FCK. Derfor må fødevareministeren nu gribe ind i sagen om de uklare bøderegler på fødevareområdet.

Fødevarekontrollen har¤krævet FCK's fanbutik Super Shoppen Parken idømt en bøde på 10.000 kroner for brud på loven. Årsag til bøden var, fordi kontrollørerne fandt poser med lakrids, flasker med kildevand og energibarer i butikken. Samtidig konstaterede de, at virksomheden ikke havde anmeldt materialerne i nogle drikkedunke og madkasser i plastik til myndighederne.

Kontrollen erkender, at der for madkassernes vedkommende er tale om et fejlagtigt krav til FCK shoppen, og at de tre typer indpakkede fødevarer udgør så lille en del af varesorti-mentet, at det ikke var nødvendigt at søge tilladelse.

Så nu får FCK's fanbutik besked på at rive bødekravet itu. 

Men for¤holdleder, fødevareminister Eva Kjer Hansen er det ikke nok. Hun synes, det er utilfredsstillende, at hverken kontrollanter eller butikker ved, hvordan loven skal fortolkes.

- Så hun har nu bedt fødevarestyrelsen om at definere en bagatelgrænse, der stadig tager højde for fødevaresikker- heden, men som er kendt af alle parter.

- Hun er vist nu blevet klar over, at det - selv for en minister - ikke er let at spise kirsebær med de store. Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?