Månedens spørgsmål i maj 2008 var:

Sparer du på feriebudgettet i år?

Svarene fordelte sig således:

Ja 50,0%
Nej 50,0%

 

(9.6.2008) For første gang i mange år vil der blive sparet dramatisk på feriebudgettet. Det har ellers år efter år været øget, men nu har de stigende fødevare- benzin- og boligudgifter samt stærkt faldende huspriser på dramatisk vis¤sat en skræk i danskerne med hensyn til deres fremtidige økonomiske¤ formåen.

År efter år er feriebudgettet helt sorgløst steget og steget, så dét at opleve, at 50% - ud af de mange besvarelser - nu melder ud, at de vil spare, det er et tydeligt tegn (bevis) på, at mange nærer stor frygt for økonomien.

MEALS har i over et år skrevet den ene artikel efter den anden om den åbenlyse hårdt pumpede økonomiske ballon, som man har skullet være forsigtig med at pumpe mere luft ind i. Men det har været som at slå vand på en gås - sorgløsheden har hidtil ikke kendt nogen grænser.

- For mange år siden var et af sommerferiens højdepunkter, når familien drog i skoven eller til et traktørsted med sin medbragte mad. Siden, i befolkningens velmagtsdage, er denne tradition næsten ophørt, men tider skifter som bekendt, så måske, om ikke bogstaveligt, vil denne fornøjelige familie-tradition, blive moderne igen.

MEALS

John Albert Christensen

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?