Socialdemokraterne kan nu bruge pengene to gange!

Mmm..

(10.6.2008) Venstre, Det Konservative Folkeparti og Socialdemokraterne er enige om at ændre på reglen for kantinemoms. Ændringen betyder, at staten opnår en ekstraindtægt på ca. 339 millioner kroner, som så skal bruges til at lette skatten på arbejde fra 2010.

De tre partier mener, at de hidtidige momsregler for kantinebespisning er et skattehul.

Socialdemokraterne udtaler ellers ved enhver given lejlighed, at man ikke kan få både bedre velfærd og skattelettelser. For som de siger: kan man¤ikke bruge pengene to gange!

Erhvervslivet har i årevis efterlyst lettelser af indkomstskatten, men her, hvor det så sker, så er Dansk Erhverv stærkt utilfreds med aftalen om at øremærke 339 mio. kr. til at lette skatten på arbejde? 
For som de siger: vil de gå ud over folkesundheden, når mange medarbejdere ikke længere vil få adgang til billig mad på arbejdspladsen.

Aftalen om at afskaffe kantinemomsordningen og bruge provenuet på skattelettelser forventes stemt igennem i Folketinget i denne uge.

Der er mange måder at udføre sine holdninger på.Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?