Har du penge, kan du låne!

Mangel på likviditet mærkes hos flere og flere. Man skal i dag nærmest kunne dokumentere, at man ikke har brug for et lån for at få et. Det vil hurtigt kunne ramme¤hele samfundet, hvis erhvervslivet ikke kan få finansieret deres løbende aktiviteter.

På den anden side, må det vel også erkendes, at driftsunderskud bankmæssigt ikke altid har været bedømt med den helt objektive seriøsitet.¤¤¤¤

Også i landbruget oplever mange nu, at det ikke er helt så nemt at blive ekspederet ved udbetalingskassen. Den likviditet, som mange danske landmænd længe har nydt godt af, er nu næsten ophørt. Det er naturligvis i særlig grad de landmænd, som i årevis har kørt med store¤driftsunderskud, som vil mærke konsekvensen af strammere kreditmuligheder tydeligst.

Hidtil har de kunnet dække selv store løbende huller ved belåning af deres landbrugsjord, og finanssektoren har givet milliarder af kroner til erhvervet næsten uden hensyn til den enkelte landmands evne til at tjene penge! 

Overgangen til skærpede kreditvurderinger vil for mange landmænd blive meget brat. Mange vil opleve, at selv med dagens gode friværdier får de nu hyppigere nej til udvidelse af kassekreditten.

- Du skal kunne fremvise en god forretning gennem en årrække uden brug af kreditrytteri.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?