Kineserne og Fogh vil være bedste venner

Den danske regering har planer om at forhøje antallet af danske studerende i Kina, så der i år 2013 mindst vil være 150 danske studerende, som læser på et fælles dansk-kinesisk universitet i Beijing.

Kinas enorme økonomi, arbejdskraften, teknologien, det fortsat bedre og bedre uddannelsesniveau og den politiske vilje til at lade markedskræfterne regere øger naturligvis troen på, at fremtiden tilhører landet. 

Det er selvfølgelig også i den forbindelse, at vores statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) er på besøg i Kina i denne uge for at udbygge¤ samarbejdet mellem Kina og Danmark.

På sit besøg i Shanghai i går sagde han til pressen. Mit første besøg her var en stor inspiration for mig og gjorde et dybt indtryk. Det blev klart for mig, at Kina var hastigt i gang med at blive en vigtig spiller i globaliseringen.

- Oppositionen herhjemme har i årevis kritiseret statsminister Ander Fogh Rasmussen for at være ven med USA´s præsident Bush. Nu må vi se, om den samme kritik udfolder sig, fordi han¤nu også er blevet ven med Kinas leder.Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?