Easyfood A/S

En af Danmarks største producenter af convenience produkter, Easyfood i Kolding, styrker nu forretningen inden for forbagte pizzabunde og færdiglavede pizzaer.

 

Det sker med over-tagelsen af Folmers Pizza, der på rekordtid er blevet det foretrukne produkt på markedet.

"Vores målsætning er at vores produkter skal være de bedste på markedet. Det vil vi nu kunne leve helt op til også inden for pizzaer, fordi Folmers Pizzaer fra starten har været et fantastisk kvalitetsprodukt og dermed en hård konkurrent."

Sådan lyder begrundelsen fra adm. direktør Flemming Paasch, hvis man spørger ham, hvorfor Easyfood med virkning fra 1. januar 2010 overtager Folmers Pizza i Billum. Virksomheden har specialiseret sig i at levere forbagte pizzabunde til fx forlystelsesparker, kantiner, caféer og campingpladser.

"Vi har i forvejen overtaget salget af Real Pizza, og med overtagelsen af Folmers Pizza kan vi nu slå to store udbydere af færdigbagte pizzabunde og færdiglavede pizzaer sammen. Samarbejdet med Jan Christensen fra Real Pizza og Martin Folmer fra Folmers Pizza gør os til en meget stærk udbyder af pizzaer i Skandinavien. Tanken er, at det skal øge vores omsætning med et tocifret millionbeløb," forklarer Flemming Paasch.

Med overtagelsen af Folmers Pizza køber Easyfood virksomhedens produktionsanlæg og flytter det til det bageri i Polen, hvor Easyfood i forvejen producerer forskellige convenience produkter. Easyfood påtager sig med andre ord produktion, logistik og salg af Folmers Pizza. Salget bliver i tæt samarbejde med den hidtidige indehaver Martin Folmer, som fortsætter som konsulent for Easyfood. Han bliver således fortsat en vigtig del af salget af Folmers Pizza-løsningerne.

"Hvis jeg skal ud over rampen med mit produkt og få det til at vokse i det tempo, jeg gerne vil, så skal jeg finde en samarbejdspartner, der kan håndtere ekspansionen hurtigere, end jeg selv kan - og den udfordring løser Easyfood perfekt. Virksomheden er nytænkende på flere planer, og den passer godt til det, jeg også selv står for," forklarer Martin Folmer.

"Der er ingen tvivl om, at vi kunne være druknet i vores egen succes, hvis jeg ikke havde gjort noget. Det hele er gået meget stærkt," konstaterer Folmer, der også driver virksomheden Blåvand Bolcher.

Ideen til Folmers Pizza opstod i 2002, men det var først i 2008, at Martin Folmer begyndte at producere pizzabunde i Billum. Trods overtagelsen hos Easyfood bevarer pizzaerne også fremover deres navn.

 


For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte adm. direktør Flemming Paasch, Easyfood, på 76 30 87 00 eller 40 70 71 07. Du kan også se mere på www.easyfood.dk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?