Erkendelse: Det går skidt

Det ser ud til, at i hvert fald politikere fra partiet Venstre nu indser, at Danmark ikke mere er et udpræget mål for udlændinge i deres ferie. År efter år har turistbranchen tabt terræn, og det må desværre anses for tvivlsomt, om der effektivt skulle kunne ændres på den situation.

Politikere fra Venstre konkluderer, at turistbranchens aktører ikke er gode nok til at skabe resultater samt, at vi må have et nyt turistorgan. Partiet Venstre vil have et organ, der skal koordinere en samlet strategi for dansk turisme. De gør opmærksom på, at der skal rettes op på fald i antallet af udenlandske overnatninger ved at give det danske turisterhverv international konkurrenceevne. Man må håbe, at det ikke ender som en skrivebordsplan. Og hvis ikke, så¤bliver det i hvert fald¤spændende at følge tanke og handling. 

Formanden for Turisterhvervets Samarbejdsforum, som er et netværk af forskellige organisationer som Campingrådet, Horesta, Danhostel og feriehusudlejere, Jan Laursen er enig i, at der er problemer i branchen.

Men der begynder altså, heldigvis tør man måske sige, at brede sig enighed om, at fordi man har 'Den Lille Havfrue', 'H. C. Andersen', 'Amalienborg', 'Fregatten Jylland', så strømmer alverdens turister ikke til det næstdyreste land i Europa.

Det var tider dengang, restauranter, hoteller, kroer og statskassen ikke mindst kunne glæde sig over mange besøg af turister sommeren igennem.

- Nu er der måske for lidt af noget, vi havde engang, og for meget af noget vi har i dag?

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?