Klimakonference giver millionomsætning. Til december er København vært for sin hidtil største konference, FN's klimatopmøde med forventede ca. 15.000 deltagere. Hvor mange penge konferencen vil give vides endnu ikke, men det er nok mindst en kvart milliard kr.

Hvis disse prognoser holder stik, skal der bruges ca. 10.000 hotelværelser om dagen. Erfaringen viser, at ca. 1.800-2.000 kroner i døgnet er et realistisk (lavt) beløb. MEALS.


Internettet erstatter OFFline medier. Internettet erstatter i større og større udstrækning brug af OFFline-medier. Årsagen er¤fordi man effektivt og billigt er dækket ind fra Gedser til Skagen.

Denne tendens medvirker naturligvis til, at internetbrugerne bruger mindre tid på at læse trykte nyheder, aviser og fagblade.

MEALS har for ca. et år siden lavet en undersøgelse blandt sine læsere, som i stor udstrækning er indkøbsansvarlige i kantiner, restauranter, institutioner og andre storkøkkener, og vi spurgte: hvordan foretager du varebestillinger? 82 pct. benyttede internettet (meget tit 38,2 pct.). Kun 17,8 pct. fravalgte internettet til varekøb.

For de fleste virksomheder ligger der mange omsætningskroner i en velfungerende hjemmeside. Det kræver naturligvis nogen markedsføring at gøre hjemmesiden kendt, men fx markedsføring på andre hjemmesider er oftest den mest effektive og som regel den billigste fremgangsmåde. MEALS.


Forbrugerne har trådt på bremsen. Detailbutikkerne har nu mærket, at mange danske forbrugere har bremset med hensyn til deres forbrug. Trods udbetaling af SP-penge, så viser de seneste forbrugertal, at man ikke i øjeblikket køber ind på samme lidt sorgløse måde som for et år siden.

Finanskrisen har sat sine spor, og stigende arbejdsløshed gør folk forsigtige med hensyn til deres pengeforbrug. Det var måske ikke lige den udvikling regeringen havde ventet, da den besluttede sig for at udbetale SP-pengene, men det betyder dog ikke, at beslutningen var forkert, for da pengene kun kan bruges een gang, så vil pengene i stor udstrækning komme i omløb, når konjunkturerne vender. En del tyder heldigvis på, at der er lyspunkter i den retning. MEALS.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?