Æbletræerne bugner af dejlige danske æbler. Der er meget godt at sige om æbler - de er knasende saftige, smager godt, ser godt ud og så er de sunde.

Æblers indhold af næringsstoffer er blevet undersøgt gentagne gange.¤Som i de fleste frugter er vandindholdet i æbler ret stort (ca. 85 %) og energiindholdet ret lavt - fedtindholdet er meget lavt, og energien kommer stort set kun fra kulhydrater. Æbler indeholder kostfibre ca. 2,2 g pr 100 g og C-vitamin (ca. 11 mg pr 100 g), det kan dog variere en del fra sort til sort. MEALS.

 

Danske store byer tiltrækker ikke de unge. Når udenlandske unge planlægger at tage på interrail eller storbyferie, så er det kun i beskedent omfang København, Århus, Ålborg eller Odense, der er deres rejsemål.

Det kan Danhostel Danmarks Vandrehjem tydeligt mærke, da unge mellem 18 og 30 år kun står for 10 procent af overnatningerne i vore store byer. Ifølge Danmarks Statistik har denne udvikling i de seneste 11 år været konstant nedadgående. MEALS.


Færre konkurser i juli. For anden måned i træk er antallet af konkurser faldet, fremgår det af nye tal fra analysefirmaet Experian.

I juli måned gik 457 virksomheder konkurs, hvilket er en stigning på 149 fra 308 i juli sidste år. Men samtidig er der sket et fald i forhold til maj og juni, hvor antallet af konkurser lå på henholdsvis 509 og 499. Antallet af konkurser under finanskrisen toppede i december 2008 med 596, men ifølge Experian ser det nu ud til at lysne for dansk erhvervsliv. HORESTA. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?