Umiddelbart skulle man tro, at de grønne ægteskaber var særligt holdbare, men det synes at forholde sig nærmest omvendt. Mange unge har fundet sammen i en grøn livsstil, hvor forholdet skal bære præg af en holdning til sunde & miljøvenlige produkter.

Det spænder lige fra malingen til lejligheden, resurseforbrug, morgenmaden, madpakken, rengøringen, aftensmaden, el- og vandforbrug, husholdningsmaskinerne og mange andre eksempler kunne nævnes.

Men det viser sig, at der hurtigt kan opstå konfrontationer, hvis den ene part, når der skal lægges budget, skriver ØKOletmælk, ØKOtykmælk, ØKOsmør, ØKOmüsli, ØKObrød, ØKOæg, ØKOost, ØKOjuice, ØKOmarmelade, ØKOkaffe, ØKOkød, ØKOtøj og i det hele taget ØKO foran alt hvad der skal købes, medens den anden part også finder det nødvendigt at træffe beslutninger ud fra budgettet.

Det grønne ægteskab koster i dag ca. 15-25% mere end det traditionelle, og denne forskel vil ofte trods de gode hensigter give problemer med økonomien og dermed¤med sammenholdet.

Det er da trist at ødelægge sit ægteskab på grund af dårlig økonomi forårsaget af de dyre grønne tiltag, ikke mindst når deres sundhedsværdi i forhold til andre produkter, kun¤sjældent er ordentligt dokumenteret.

Danmark er kendt for sine mange undersøgelser på¤mangfoldige områder, men lige akkurat når det gælder¤økologiske varer, så må befolkningen stort set¤nøjes med et udsagn om: at de er sundere.

- Kunne eksperterne¤komme dette udsagn lidt nærmere? 

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?