Danmark er design, frisind og gastronomi. En analyse fra VisitDenmark viser, hvad de udenlandske medier fokuserer på, når de omtaler Danmark som turistdestination. Øverst på hitlisten er kunst, kultur og danskerne som personer. Men noget af det, der springer særligt i øjnene de senere år er gastronomi, fortæller international presse- og PR-manager i VisitDenmark, Heather Nissen.

Hun siger, at knapt 1000 af de 5000 analyserede artikler om Danmark i et eller andet omfang beskæftiger sig med dansk gastronomi.

Tidligere har dansk gastronomi ikke givet meget omtale uden for landets grænser, men stigningen i antallet af københavnske Michelin restauranter bliver bemærket i udlandet. Horesta.

Kritik af undersøgelse om økologiske fødevarer. 

En engelsk undersøgelse gennemført af forskere fra Food Standard Agency konkluderer:

at økologiske fødevarer ikke er sundere end konventionelle fødevarer.

Undersøgelsen bygger på forskningsresultater over en 50-årig periode¤fra 1958 til 2008.

Denne konklusion kan forskere fra den amerikanske organisation The Organic Center, Økologisk Landsforening i Danmark og Soli Association i Enland ikke acceptere.

Økologi har i mange år været et stærkt diskuteret emne, og ikke mindst fordi sundhedsværdien i forhold til det ene eller det andet synspunkt¤ikke har kunnet afklares.

- Forbrugerne må derfor fortsat nøjes med at tro eller ikke tro på, at økologiske varer er sundere. MEALS.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?