Derudover en række Meyer arrangementer

Madfestivalen Copenhagen Cooking fejrer for 5. år i træk det nye nordiske køkken, vores madtraditioner og de gode råvarer. Meyers Madhus fejrer 10-års fødselsdag i forbindelse med Copenhagen Cooking. Gæstekokke - både etablerede og kommende stjerner går i køkkenet i Madhuset.

Udover Copenhagen Cooking glæder vi os til et par ret ekstraordinære arrangementer under åben himmel. Du kan lørdag 15. august nyde Meyers Picnicbox akkompagneret af både opera, ballet og skuespil, når Det Kgl. Teater byder indenfor på Rosenborg Eksercerplads - med live transmission i Kongens Have.

Den¤22. august, danner¤ Frederiksberg Have¤den smukke ramme om en grilldag i det grønne, hvor vi lover, at vi stiller i stærkeste grill-opstilling og tilbereder en dejlig grillmenu.

Haven vil i øvrigt denne dag også lægge græs til kulinarisk skattejagt, grillskole for børn, DM i langtidsstegning for amatører, most fra sommerens første æbler, havehistoriske fortællinger og meget mere.

- Vi slutter¤med en opfordring til at give os dine idéer til fremtidens indkøb mod chancen for at vinde en middag på Noma. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?