Ikke sejt at være butikstyv. I 2005 opgjorde man butikstyverier af forskellig slags i Danmark til ca. 2,1 milliarder kroner. Men siden er tallet faldet dramatisk år for år. Det er i dag accepteret, at kameraerne kigger, og det har haft en meget stor præventiv virkning.

Blandt de unge er det ikke sejt at være butikstyv. Tiden er heldigvis i større og større udstrækning løbet fra moden om at være butikstyv.

Den resolutte politianmeldelse har i stor udstrækning slået igennem. De unge ved, at anmærkninger i deres papirer slet ikke står i forhold til fx at stjæle et videobånd. MEALS.


Sølle 1 kilo, er det noget at tale om. Ja, det er det, for virkeligheden er for de fleste, at de øger deres vægt med 1 kilo hvert år, og det kan blive et alvorligt problem.

Fedme begynder typisk omkring de tredive år med måske sølle 1 kilo på et år. For eksempel er den aktive sportsudøvelse sluttet, man er blevet gift, får måltider til faste spisetider, aftenkaffe, går tidligere i seng og får i det hele taget en mere sat livsstil.

Med den rolige hverdag tager man let det nævnte kilo på. Det opfattes spøgefuldt bare, som tegn på, at familien trives, men i løbet af 2 år er dét bare blevet til 2 kilo men uvæsentligt og klædeligt, synes man.

Men det er lige nu, at fedmefælden er ved at klappe! Desværre for de fleste med et uhørligt smæld, og derfor manifesterer 1 kilo fedmefælden sig mere og mere. MEALS.

 

Tivoli mærker krisen. Den økonomiske krise sætter sine spor i Tivolis halvårsregnskab for første halvår af 2009. 20.000 færre er gået gennem tælleapparaterne.

Tivolis regnskab for de første seks måneder af 2009 er præget af tilbagegang og røde tal, og det hænger sammen med den økonomiske krise, forklarer administrerende direktør Lars Liebst.

København savner turister og således også Tivoli, og en turist bruger traditionelt set flere penge end en lokal gæst. Og så mærker Tivoli naturligvis også, at erhvervslivet lægger færre aktiviteter som forretningsmiddage og møder i haven. Horesta.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?