Undersøgelse: Økologisk skolemad er ofte sundere. I foråret viste en undersøgelse foretaget af Fødevareinstituttet på DTU og Aalborg Universitet, at skoler med økologiske madordninger oftere har en mad- og måltidspolitik, oftere har et ernæringsudvalg og oftere kostberegner deres menuer.

De økologiske ordninger har desuden øget deres udbud af frugt og grønt mere over de seneste fem år sammenlignet med skoler uden økologi i maden.

Økologiske kostprojekter fører typisk til mere groft brød og mere af årstidens frugt og grønt. Men også til øget omtanke, mere debat om maden og flere oplyste og bevidste valg, siger professor, forsker og projektleder Bent Egberg Mikkelsen fra Aalborg Universitet. Økologisk Landsforening. 

 

Opløftende livstegn fra forbrugerne. Endelig, efter næsten ti måneders venten, bekræftede de danske forbrugere, at der¤var liv i dem endnu.

Tal fra PBS viser nemlig, at dankortomsætningen i juli var 1,8 procent højere end i tilsvarende måned sidste år. Og dengang var hverken krisen eller arbejdsløsheden på tapetet.

Nu skal man nok passe på, at man også kan få armene ned igen, men det ser ud til at lysne igen blandt andet også i meget vigtige lande som Japan, Tyskland og Frankrig, så måske er vi igen på vej mod normale tider?! MEALS.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?