Hotelværelser aflyses til FNs klimamøde. Udenrigsministeriet har som tilpasning annulleret 20.000 reservationer på hotelovernatninger til deltagere i FNs klimatopmøde til december. Forudbestillinger på overnatninger på hoteller på hele Sjælland og dele af Skåne er dermed reduceret med ca. syv procent.

På Danmarks største hotel, Radisson SAS Scandinavia, som har 540 værelser tæt ved Bella Centret, har Udenrigsministeriet annulleret ti procent af reservationerne i starten af topmødet. Og hotelkæden Arp-Hansen Hotel Group med 10 hoteller med 2200 værelser i København har fået annulleret fem procent. MEALS.

 

Meget store prisfald på landbrug. Prisen på landbrugsejendomme er fortsat med at falde i årets første kvartal. Ifølge Danmarks Statistik er der tale om et gennemsnitligt fald på 15 procent. Prisen for en hektar landbrugsjord er dermed nede omkring 220.000 inkl. 
eventuelle bygninger.

Det har længe været meget vanskeligt, at få finansieret en landbrugs-handel, men de forstærkede prisfald gør finansiering endnu vanskeligere. Der er kun få købere, men de der har økonomi til at købe afventer, at priserne kommer endnu længere ned. MEALS.


Østeuropas økonomi forbedrer sig. Ikke mindst har de østeuropæiske landes økonomier i tiden med finanskrisen været hårdt ramt. Men nu ser det ud til, at der i de fleste af disse lande er ret god industriel fremgang. Det er ikke overraskende, idet deres omkostningsniveau er betydeligt lavere end i Vesteuropa. Det tæller meget, når man drager ud¤med salgsmappen.

Også med hensyn til turisme har de østeuropæiske lande haft fremgang. Familier er i år i¤stor udstrækning, og det bliver langt flere i de kommende år, rejst til¤ østeuropæiske lande for at holde sommerferie. Vejret er generelt som sommervejr skal være, og priserne er på langt lavere niveau.

Det er ikke mindst turister fra de dyre nordiske lande, som finder vej. MEALS

 

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?