Redaktionen har modtaget:

En ny udbyder på det danske marked for kortindløsning ser inden længe dagens lys og skaber dermed konkurrence på det danske marked. Swedbank Card Services tilbyder virksomheder bedre vilkår for kortindløsning af internationale betalingskort, og allerede fra den 22. september er det muligt at tilmelde sig den nye service, der træder i kraft fra den 15. november.

Med Swedbank Card Services - som ny udbyder på det danske marked for kortindløsning af internationale betalingskort brandet med VISA og MasterCard - får danske virksomheder fra butikker, restauranter og hoteller til internetforretninger et reelt alternativ til den nuværende løsning.

Swedbank Card Services kan som noget helt nyt tilbyde alle virksomheder afregning af likviditeten fra kortomsætningen efter blot 2 bankdage, hvilket med en standardaftale hos den nuværende udbyder på markedet tager enten 7 eller 28 dage. Den hurtige afregning sikrer virksomhederne bedre likviditet og mindsker behovet for løbende kredit, hvilket spiller en væsentlig rolle for mange virksomheder.

Lavere afgifter og individuelle prisfastsættelser betyder, at Swedbank Card Services prisniveau generelt er meget lavere end standardpriserne hos eksisterende udbyder, og i visse tilfælde kan der være tale om besparelser på helt op mod 30-35 pct. Alt i alt forbedres vilkårene for danske forretninger, og Swedbank Card Services håber i det lange løb at kunne øge brugen af internationale betalingskort.

"Swedbank Card Services har intentionen om at udvikle det danske kortmarked og fremme anvendelsen af betalingskort ved at skabe bedre vilkår for forretninger og forbrugere, siger Morten Kolind, Vice President hos Swedbank Card Services i Danmark.

Det er ikke kun virksomhederne, som kan få fordel af Swedbank Card Services - forbrugerne står også til at få bedre vilkår.

Vi håber, at vi med denne nye kortservice kan motivere flere forretninger til at acceptere internationale betalingskort som betalingsmiddel. Det vil være til stor gavn både for danske og udenlandske forbrugere, som vil få flere muligheder for at anvende deres kort og give forretningerne en mulighed for at øge omsætningen baseret på den forøgede købekraft, fastslår Morten Kolind".

Fakta om Swedbank Card Services: 
• Swedbank Card Services henvender sig til store som små virksomheder, der sælger varer eller serviceydelser via fysiske forretninger eller via Internet, og som ønsker, at deres kunder skal kunne betale med internationale betalingskort som VISA eller MasterCard. 
• Swedbank Card Services tilbyder hurtig afregning efter kun 2 bankdage - dette medfører en forbedret likviditet hos forretningerne. 
• Swedbank Card Services tilbyder lavere priser, som fastsættes individuelt baseret på fakta om den enkelte forretning. 
• Kortindløsning via Swedbank Card Services påvirker ikke brugen af Dankort, da Swedbank Card Services bruger samme terminaler og samme infrastruktur. 
• De nye services vil være tilgængelige på det danske marked fra den 15. november, og det er allerede nu muligt at ansøge om en indløsningsaftale via internettet. 
• Ansøgningen om en aftale sker nemt online via www.swedbank.dk/cardservices¤

Læs mere om Swedbank Card Services på www.swedbank.dk/cardservices¤

Swedbank Card Services AB er et 100 % ejet datterselskab af Swedbank AB og er med en markedsandel på mere end 55% i Sverige - og med betydelige volumener i resten af Norden og i de baltiske lande - markedsledende indenfor kortindløsning.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?