Nej, men begge dele lige godt!

Dette tema har ikke i mange år været så aktuelt som i det seneste års tid. Mange spiserestauranter har måttet dreje nøglen om og mange kæmper tappert med ryggen mod muren for at overleve. Der er simpelt hen for få gæster i forhold til, hvad det nødvendigvis koster at holde restauranten åben.

Det er trist, at branchen er ude i så hård modvind, for vi har stribevis af¤dygtige kokke,¤men det er alligevel meget svært,¤når der er for få gæster at lave mad til.

Presset fra omkostningerne sætter naturligvis sit præg på¤en restaurants drift. Kokken skal mere end i mange år, hver dag tage stilling til det tilbagevendende komplekse spørgsmål: Hvordan fremstiller jeg måltider til laveste omkostninger samtidig med ensartet høj kvalitet. Enhver kok ved, at hvis kvaliteten falder i forhold til restaurantens standard, så siver kunderne og ikke ualmindeligt lynhurtigt.

En spiserestaurants profitcenter er naturligvis i høj grad køkkenet, og derfor skal kokken udover at kunne lave mad formå at fungere som driftsøkonom.

- Heldigvis frembringer levnedsmiddelindustrien mange gode produkter, som uden kvalitetsforringelse kan indgå i madlavningen.

Dertil kommer den stadige videreudvikling af køkkenapparatur, som også kan være en god sparringspartner i processen med at drive spiserestauranten.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?