Anticimex

Den danske specialvirksomhed indenfor skadedyrssikring, Anticimex, lancerer Green Trap Online, som registrerer gnaveraktiviteter i og omkring bygninger. Systemet sender besked på sms og mail, så der straks kan træffes forholdsregler.

Alle fødevare- og medicinalvirksomheders store skræk er at få skadedyr ind i produktionslokalerne. Er der tale om rotter og mus, vil det betyde produktionsstop samt store omkostninger til rengøring og destruktion af varer. Desuden sættes forbrugernes tillid til virksomheden på spil.

Jævnlig og omhyggelig gennemgang af bygningerne kan - måske - holde de uønskede gæster væk. Men nu lancerer den danske specialvirksomhed, Anticimex A/S, et elektronisk system, som holder døgnvagt og straks slår alarm, hvis det registrerer, at mus, rotter eller andre dyr er trængt ind.

Systemet hedder Green Trap Online - GTO - og består af bevægelses- og temperaturfølsomme sensorer, som i døgndrift observerer, om der er gnavere i eller umiddelbart uden for bygningen. Hvis systemet registrerer aktivitet, sendes der besked på mail og SMS til udvalgte nøglepersoner i virksomheden eller hos Anticimex, som straks kan iværksætte de nødvendige forholdsregler. Alle observationerne samles på en webside, som giver et fuldt opdateret overblik over gnaveraktiviteter i og omkring virksomheden.

For yderligere information kan direktør Bo B. W. Petersen kontaktes direkte på tlf. 75 14 58 22, mobil: 61 14 17 17 eller via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Endvidere henvises til Anticimex A/S´ hjemmeside: www.anticimex.dk .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?