Fornem pris til Højer Pølser.

Den sønderjyske virksomhed Højer Pølser A/S har vundet SIAL d´OR nationale pris for to af deres nye spegepølser. Det drejer sig om Marsland Lammespegepølse og Marsland Oksespegepølse.

Det betyder, at Højer A/S¤skal repræsentere Danmark ved den internationale del af SIAL d´OR konkurrence i Paris senere i år. MEALS.¤

Danske kyllinger sendes til udlandet.

Der er sket en voldsom stigning i antallet af danske kyllinger, som landmændene sender til udlandet på grund af en bedre betaling. Derved falder¤råvaregrundlaget hos de danske slagterier.

Det betyder, at de danske fjerkræslagterier er på vej ind i den samme situation som svineslagterierne herhjemme.

Årsagen er, at danske landmænd kan få en bedre betaling for deres dyr på de udenlandske slagterier. MEALS.


Fastfood skal være sundere

Forbrugerne skal uanset om de har travlt eller er på farten have mulighed for at træffe et sundt valg, når de vælger snacks, frokost eller aftensmad, mener fødevareminister Henrik Høegh. Den danske forbruger skal kunne stikke hånden ned i køledisken i supermarkedet på vej hjem fra arbejde og trække en sund færdigret op eller tage sund take-away med hjem fra en af butikkerne på vejen. I øjeblikket får butikkerne større udvalg af sundere snacks og convenience produkter og danskerne efterspørger det. 

Fødevareministeren vil have fastfood kæderne med, når ministeriet om kort tid går i gang med at udvikle en ny restaurationsmærkning i stil med nøglehullet, der skal hjælpe forbrugerne med at træffe det sunde valg, når de spiser ude.

Ministeren vil også drøfte muligheden for konkrete indsatser, for eksempel hvordan man kan udvikle sundere fastfood koncepter og produkter, der kan nøglehulsmærkes. Ligesom ministeriet vil indsamle og inddrage viden fra andre landes arbejde med fastfood-koncepter. MEALS.

 

Radisson Blu er Europas største kvalitetshotelkæde

Radisson Blu er nummer et i Europa. Efter at Radisson Blu og Radisson Edwardian-hotellerne rundt om på kontinentet er blevet slået sammen, er Radisson blevet Europas største hotelkæde med 170 hoteller og med i alt 38.079 værelser.¤

Radisson er naturligvis glade for og stolte over at have overtaget denne ledende position. Det er et resultat af strategisk og ambitiøs forretningsudvikling, kreative markedsføringskampagner og innovative servicekoncepter¤ved vore hoteller.

Med temaet "Yes, I can!" tilbyder Radisson Blu et unikt servicekoncept til sine gæster, som Business Class-værelser med Nespresso-maskiner, 3 timers ekspresvask af tøj, gratis bredbåndstilgang i alle værelser, samt det sidste indenfor conferenceteknologi. Radisson.

 

Bella Sky bliver navnet

Bella Centers hotel åbner næste sommer - navnet bliver Bella Sky, men det skal ikke drives i samarbejde med en international hotelkæde.¤ Når folk i dag booker hoteller, gør de det via nettet, derfor har vi ikke brug for et internationalt varemærke.

Bella Center garanterer 30 procent af belægningen i de to hoteltårne. Man har faktisk talt om, at det ene af de tårne kunne blive et internationalt hotel -varemærke, mens Bella Center selv kunne have det andet, siger Arne Bang Mikkelsen, der er adm. direktør i Bella Center.

Bella Sky får 32 mødelokaler, ballroom og mødelokaler. Hotellet forventes at give op mod 400 arbejdspladser. MEALS.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?