Hvem har Danmarks bedste kantine?

For syvende gang skal en jury udpege 'Danmarks¤ bedste kantine'. Temaet i år er kundeglad mad i en moderne kantine, der sætter en ære i at servere det sublime måltid med alt hvad dertil hører, og som sætter kantinegæsten i fokus.

Arrangør er Landbrug og Fødevarer. Nominering af 3 kantiner sker i slutningen af maj, og Kantineprisen overrækkes den 7. september.

 

Fra næsten 0 til 50 mia. kr. mere i eksport?

Nye tal fra Erhvervsrådet viser, at Danmarks vareeksport er ved at være på niveau fra de såkaldte gyldne eksportår i 2007 og 2008.

Det modsiges dog kraftigt af Dansk Industri (DI), som i stedet taler om en meget lille fremgang.

Det er trist, at så kendte organisationer kan have, så forskellige syn på tal.

Hvad i alverden kan man bruge sådanne 'spåmænd' til? MEALS.

 

Flere gebyrer for hotelgæster

Efter en lang række negative regnskaber er billedet nu endelig ved at vende i en stor del af hotel- og konferenceverdenen. Alligevel er der fortsat fokus på at skære ned på omkostningerne og få indtjeningen presset i vejret. Det er noget, hotellerne lærer af flyselskaberne. Her er folk efterhånden blevet så vant til, at de skal betale ekstra for kaffen, for bagagen og for en forudreserveret siddeplads, at mange hotelfolk mener, det ikke vil skræmme gæsterne nævneværdigt, hvis man indfører et lignende system i hotelbranchen.

Overvejelserne går bl.a. på, at man afkræver gæsterne ekstra, hvis de rejser i utide, og det kan også komme til at koste penge at få opbevaret bagagen, efter at man er tjekket ud. Horesta.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?