Nutidens mesterslagter.

Tre slagtere fra henholdsvis Hørsholm, Hornbæk og Nykøbing Falster er med i opløbet om Slagterprisen 2010. Det er Landbrug & Fødevarer, som står bag prisen. Temaet for prisen er "Det gode kødsalg i nutid og fremtid".

Kravene til slagterne er i dag omfattende og tidskrævende ved kundeekspedition. Slagterne skal naturligvis kunne deres håndværk, men også introducere kunderne om nye varer, nye udskæringer, rådgive om tilberedning, give opskrifter og råd om tilbehøret. MEALS. 


Nyt Visitor på gaden

Få inspiration til sommersæsonen. Du kan også læse¤Visitor online. I magasinet kan du blive klogere på alle de nyeste tendenser inden for mobile medier og læse om, hvordan du kombinerer turismeoplevelser og smartphones. Du kan også møde manden bag Burger King, få opskriften på Nomas succes som verdens bedste og blive klogere på både det nye VisitDenmark og hvilke økonomiske konsekvenser den islandske askesky har haft for de danske hoteller.

Og du kan finde inspiration til forretningen i de nyeste cafétrends, boganmeldelser og vin- og vandguides samt lære mere om et helt nyt markedsføringsværktøj - sensory branding. Horesta.

 
Mange danske konferencer holdes i udlandet

Sverige og Tyskland snupper mange danske konferencer og seminarer. Danske virksomheder og det offentlige er mere og mere opmærksomme på den markante prisforskel, der gør sig gældende ved at holde deres seminarer og konferencer i Tyskland og Sverige i forhold til Danmark.

Det er ikke småpenge, man kan spare, og med den lette adgang til vore nabolande, er valget prismæssigt ret indlysende. MEALS.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?