Pressemeddelelse - marts 2011

Easyfood laver nyt rekordregnskab

Brødproducent Easyfood kommer ud af 2010 med et overskud på 7,6 millioner kroner før skat. Samtidig har selskabet store forventninger om ny vækst i 2011 - ikke mindst på eksportmarkedet.

Tingene falder mere og mere i hak hos convenience- og brødproducenten Easyfood i Kolding.

Virksomheden har i en årrække satset på brugerdreven innovation, høj fleksibilitet og ikke mindst håndværksmæssig kvalitet. Og det giver nu pote i form af endnu et rekordregnskab - denne gang med et overskud på 7,6 millioner kroner før skat. Det er en forbedring på 2,2 millioner kroner i forhold til 2009, der også var et rekordår.

Resultatet glæder naturligvis adm. direktør Flemming Paasch. Ikke mindst fordi Easyfood stædigt har holdt fast i en unik forretningsmodel, hvor produktionslinjen ikke skulle sætte begrænsninger, men åbne muligheder for nye produkter og tiltag i tæt samarbejde med kunderne.

"Vi kan se, at vores forretningsmodel nu fungerer optimalt. Vi vil være i stand til hele tiden at udvikle nye produkter i tæt samarbejde med vores kunder. Det betyder, at vi skal være meget omstillingsparate uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med den håndværksmæssige kvalitet. Det lykkes nu til fulde," siger Flemming Paasch.

"Samtidig har vores fokus på brugerdreven innovation været en god investering. Både vores partnere og vores egne medarbejdere har nu stor indsigt i at undersøge, hvad det er folk gerne vil have inden for convenience- og brødprodukter - og det har givet os et stort forspring i forhold til konkurrenterne," tilføjer direktøren.

Et sted ser Flemming Paasch dog stadig store muligheder - nemlig på eksportdelen. Og han er sikker på, at det store gennembrud i udlandet kommer i løbet af 2011.

"Da finanskrisen satte ind, lukkede store dele af det udenlandske marked ned for nye tiltag og produkter. Men vi fornemmer nu igen vilje til at prøve nye ting og gå andre veje, og det er vi sikre på at kunne omsætte til nye ordre i løbet af 2011," forklarer Flemming Paasch.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte adm. direktør Flemming Paasch, Easyfood, på 76 30 87 00 eller 40 70 71 07. Du kan også se mere på www.easyfood.dk.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?