Endnu flere er på vej? Men det er ikke staten, som er bygherre!

Under højkonjunkturen blev der sat skub i mange hoteludvidelser og nye hotelprojekter. Det var ikke mindst i København og i¤andre store byer i Danmark, at man satsede stort på at øge antallet af hotelværelser. Men selv under finanskrisen, hvor hotellernes udlejning dykkede voldsomt, fortsatte det med nye hotelprojekter?¤

Det er gået, som vi skrev i flere artikler mens udvidelserne fandt sted, at der ville blive en voldsom overkapacitet med hensyn til hotelværelser, og at man derfor måtte forvente priskrig blandt hotellerne for at leje ud. Den er naturligvis også brudt ud i lys lue. ¤

Horesta skriver, "at fra 2001 til 2009 blev den samlede hotelkapacitet i København øget med 28,8 pct., og alene i 2009 åbnede en række markante københavnske hoteller som WakeUp Copenhagen, Cabinn Metro, Crowne Plaza Copenhagen og en del af lejlighedshotellet Stay Copenhagen.

I 2010 åbnede den resterende del af Stay Copenhagen samt Tivoli Hotel & Congress Center. Og i 2011 er der ifølge Horesta planlagt åbning af fire nye hoteller eller hoteludvidelser i København.

Heraf skiller særligt to sig ud: Bella Sky Comwell med 814 værelser og Generator Hostel Copenhagen med 650 sengepladser".

Man har længe med stor forundring set på udviklingen på hotelområdet, og ikke mindst når man hele tiden har måttet høre på, at man ønsker økonomiske lempelser fra politikerne.

- Tiden må vist være inde til, at man i hotelsektoren forstår, at det ikke er staten, der er hotellernes bygherre.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?