I stedet tilbyder de UFINANSIEREDE skattelettelser - af måske hidtil uset størrelse - til erhvervslivet, som de ellers betegner som de rige.

Mmm..

Det bør ikke være en overraskelse, at priserne på fødevarer i de kommende år vil stige, men det er ikke mindst politisk bestemt. 
Herhjemme har politikerne igennem årtier holdt fast ved, at en stor del af landbrugets produktionsjord skal være udlagt til økologi-, miljø-, natur- og kulturformål. Nogenlunde på samme måde har man besluttet at indrette landbruget i de øvrige EU lande.

Men i takt med den globale befolkningstilvækst, som hele tiden finder sted, så skal der naturligvis produceres endnu flere fødevarer, og det kan tænkes, at det ikke bliver til konkurrencemæssig gunst for lande, som indskrænker deres landbrugsjord som fx EU.

Der er også andre betydningsfulde problemer i EU. Bare i løbet af det sidste års tid har de fleste EU-borgere lånt¤ svimlende milliardbeløb til to-tre medlemslande. Og det er tvivlsomt om disse lånelande kan betale¤tilbage.

Det kan i det hele taget ikke udelukkes, at globaliseringen vil give EU baghjul.

For bare få år siden var de politiske toner herhjemme, at næsten intet er bedre end, at globaliseringen stormer frem. Regnestykkets udgangspunkt var, at når bare vi bringer (vores)velstand ud til fattige lande, vil de få mere og mere råd til at købe udenlandske varer, og dermed øges vore eksportmuligheder. Skulle ordrestrømmen til Danmark blive større end vores arbejdsstyrke kan magte, så importerer vi bare arbejdskraft fra udlandet.

Ja, hvor let kan det være?

Der er dog sket en ellers utænkelig holdningsmæssig forandring herhjemme, for Socialdemokraterne og Socialistisk Folkeparti vil nu give nye skattelettelser i form af UFINANSIEREDE 100% afskriningsregler til erhvervslivet. Det er rent LOTTO!! Men naturligvis til stor glæde for erhvervslivet, som S & SF ofte¤betegner:¤de rige!!

S & SF aftaler jo alt med LO, så nu ved lønmodtagerne og pensionisterne, hvad de får fra den kant, nemlig ingenting!

Tidligere sagde de igen og igen, at man ikke kunne få både skattelettelser og mere velfærd.

- Det fik de ret i, så de har let og elegant skrottet mere velfærd. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?