Trods langt dyrere indkøb, så regner man alligevel med bedre økonomi på bundlinjen

Hver dag spiser flere end 40.000 danske ansatte i private og offentlige virksomheder en frokost, som er tilberedt af Fazer Food Services 900¤ medarbejdere, skriver magasinet Økologi & Erhverv.

De er fordelt på ca. 150 kantiner over hele landet, og når Fazer efter sommerferien begynder at omlægge maden til økologi, giver det et pænt løft af økologisalget til den hjemlige foodservicesektor, som har været hårdt mærket af de seneste års krise.

Med omlægningsplanerne melder Fazer sig ind i en¤kreds af større koncerner, som betragter økologisk mad som en af vejene til at signalere social ansvarlighed og skabe en grøn firmaprofil.

Men på bundlinjen handler det om at skabe en god forretning, og Morten Hammerich, adm. direktør for Fazer Food Services Denmark A/S¤ tror derfor, at det gradvist vil indskrænke feltet af potentielle kunder, hvis ikke kantinerne tager økologien ind.

Og han fortsætter, at det er min fornemmelse, at hele paletten af bæredygtighed er vigtig.

- Det bliver spændende at følge udviklingen hos Fazer og ikke mindst alle deres mange fremtidige økologiske produkters ophav.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?