Messecenter Herning er udpeget som samlingsstedet

Der satses stort, når Landbrug & Fødevarer i år forsøger at samle producenter fra alle hjørner i fødevareerhvervet til en storstilet fødevarekonkurrence og -udstilling i Messecenter Herning. Visionen er, at ost, pølser og brød gør sig til side om side, når fødevareudstillingen Danish Food Contest i år for første gang nogensinde afholdes. Bag Danish Food Contest står Landbrug & Fødevarer, som har igangsat projektet ud fra en ambition om at samle mange af de kvalitetsfødevarer, som produceres i Danmark. Udstillingen bygger videre på den traditionsrige Landsmejeriudstilling, og dermed er alle mejeriprodukterne og den faglige tilgang til udstillingen sikret.

Omdrejningspunktet i udstillingen er den faglige stolthed og en hyldest til fødevarer af høj håndværksmæssig kvalitet. Sådan har det været ved Landsmejeriudstillingen, og det koncept bredes¤nu ud til forhåbentlig mange¤nye produkter. I og med at arrangementet ligger i forlængelse af Landsmejeriudstillingen er datoen også på forhånd sat til den 8.-9. november, og scenen hedder Herning Messecenter.

Man¤tænker for øjeblikket de helt store tanker om den udvidede udstilling, og planlægger også allerede de praktiske detaljer i arrangementet, som her i år bliver et udviklingsprojekt. På længere sigt kan det forhåbenligt blive det store samlende arrangement i fødevaresektoren. Man opfordrer derfor nye sektorer til at indbyde deres leverandører. På udstillingen udlejes stande.

Foreløbig koncentrerer arrangørerne i Landbrug & Fødevarer sig om at tiltrække nye brancher, der kan se ideen i at være med på Danish Food Contest-udstillingen. I støbeskeen har man foreløbig brancher som fx brød, pølser/charcuteri, honning, bær og frugt, øl, vin, chokolade og olier samt krydderier. Men flere andre kan komme til.

I første omgang er succeskriteriet, at man får skabt en god dialog med repræsentanter fra flere områder, og at man får synliggjort arrangementet.

Det gode fødevarehåndværk skal i centrum, og derfor lægges der vægt på, at¤mange gode branchefolk bliver involveret og kommer til at deltage i at udvikle tankesættet og konceptet for Danish Food Contest.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?