Reducér tiden til idræt for hverken børn og voksne, har kræfter nok til den nuværende udøvelse!!

Mmm..

Et flertal af borgerne i hovedstadsområdet ønsker et forbud mod fastfood i idrætshallerne. Det tyder på, at der er interesse for at tilbyde alternativer. I Region Hovedstaden mener 59 % af borgerne svarende til over 700.000 personer, at det skal være forbudt at sælge fastfood i sportshaller og idrætsklubber, mens 27 % og 33 % af regionens borgere går ind for et forbud mod henholdsvis sodavand og snack, slik og chokolade. Allerede nu er pomfritter og slushice fortid i de kommunale idrætshaller i Gladsaxe. Nu skal de servere mad, der lever op til et koncept defineret af kommunen.

 

I Gladsaxe Kommune er der opstillet retningslinjer for hvilke madvarer, der må serveres i caféerne på idrætsanlæggene. Her er blandt andet krav om, at brød og gryn skal være af fuldkornsvarianter, kødet må max indeholde 10 g fedt pr. 100 gram, og der skal være grøntsager i alle retter. Kravene er formuleret af kommunens kostkonsulenter, for at sikre det faglige niveau.

Caféen i Bagsværd Svømmehal sælger hjemmebagte grovboller og smoothies, og her er det ikke muligt at købe pomfritter og sluchice. Det er en¤duft af kanel og æbler, der pirrer næsen, når man træder ind i Bagsværd Svømmehal. For det¤er cafeen, der er i gang med at bage æble/kanel boller. De lune boller kan nydes sammen med en kølig smoothie eller en kop kaffe, når familien har været inde at svømme.

En pudsighed er, at siden man i Bagsværd, hvor den tidligere så kendte fodboldklub AB (Akademisk Boldklub) holder til, indførte energifattige produkter, så har klubbens førstehold, der ellers styrede direkte fra 1. division mod Superligaen, nærmest ikke vundet en kamp. 

- Spillerne agerer helt uden kræfter og orker øjensynligt ikke spilletiden. De er, som kampen skrider frem, næsten ikke i stand til at flytte en fod. I stedet for oprykning til Superligaen, er de snarere på vej til 2.division.

¤

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?