For bare få år siden slog de ellers verdensrekord i at tabe sig

Mon ikke amerikanerne skulle følge MEALS råd om at købe sig et figurspejl. For de trænger åbenbart igen til at se sig selv fra top til tå, når kun halvdelen af dem ikke opfatter sig selv som overvægtige, selvom analyser fastslår, at hele 70 procent¤af dem¤lider af overvægt eller fedme.

Adskillige analyser har igennem årene slået fast, at en alt for stor del af amerikanerne¤lider af overvægt og fedmeproblemer. For bare et par år siden tog store dele af nationen ellers skeen i den anden hånd og spiste og motionerede til den store guldmedalje. Men ak, de er åbenbart ikke mere karakterfaste end andre, som ønsker (bør) at slanke sig. Med den megen fokus og til dels beundring kunne man tro, at de ville gøre noget ved deres store samfundsproblem.

Ifølge en ny Mad- & Sundhedsundersøgelse fra The International Federation Of Infection Control (IFIC) forholder det sig lige omvendt. Der bliver tilmed flere og flere af dem, som er komplet ligeglade med deres egen overvægt, skriver det¤amerikanske forbrugersite Food-navigator-USA.com.

Det viser sig endvidere, og det er måske det allerværste af det hele, at antallet af amerikanere, som opfatter deres kost som overordentlig eller relativt sund, er vokset fra 53 procent sidste år til 62 procent i år.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?