Over halvdelen af befolkningen ønsker permanent grænsekontrol

Mmm..

Måske var grænseaftalen den berømte dråbe, der fik bægeret til at flyde over, udtaler direktør Katia K. Østergaard, Horesta, (arbejdsgiverforeningen for hotel, restaurant og turisme) til pressen og TV2.

"Hvis det kun var med grænseaftalen, at vi sendte et uheldigt signal, ville reaktionerne nok være mere afdæmpede", siger Katia K. Østergaard, men fortsætter så - i sit kendte spor - med, "at vi også har nogle meget stramme visumregler og en meget stram udlændingelovgivning. Danmark sender en masse signaler, som betyder, at vi fremstår som et svært tilgængeligt land".

"Horestas medlemsvirksomhed lever af turisme, og for dem er signalet i regeringens grænseaftale skadelig. Vi (red.: ikke mindst staten) bruger rigtig mange penge på at brande København som Openhagen. En by, der er Open for You, og så er det meget uheldigt, at vi samtidig sender et modsatrettet signal med øget grænsekontrol".

Ordet permanent, som er benyttet i den indgåede politiske aftale om grænsekontrol, er fra flere sider blevet udlagt manipulerende, for permanent i aftalens sammenhæng betyder naturligvis, at den er i kraft hver dag hele døgnet!

Hvis aftalen ikke var permanent (hele døgnet), men fx var med tidsbegrænset bemanding ville den være latterlig. Og hvis de fysiske forhold, som socialdemokraterne har kritiseret, ikke gav tolderne og andet personale tidssvarende lokaliteter, så ville arbejdsmyndighederne hurtigt skride ind.

De politiske indsigelser mod aftalen viser meget tydeligt, at S, SF og EL er ved at gå ud af deres gode skind af bar ærgrelse over, at det er Dansk Folkeparti og ikke dem selv, som har fået nye grænseregler muliggjort.

For over halvdelen af befolkningen har nemlig tilkendegivet, at de støtter de nye regler. Det gjorde socialdemokraterne og Socialistisk Folkeparti i og for sig også, men de har nu i stedet fået en bitter forsmag på, at de skal rette ind til højre (R) & venstre (EL) i deres alliance.

- Det er kendt, at turister lægger stor vægt på at besøge lande med så sikre forhold som muligt.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?