Det har i det forløbne halve år været meget glædeligt for redaktionen, at de daglige læsertal konstant har været stigende.

Når vi tilmed ca. hver uge udsender opsamling af periodens artikler til hele den tilmeldte målgruppe på ca. 3.200 fagfolk i kantiner, restauranter, institutioner, fastfood, mad ud af huset m.v., så kan vi tydeligt konstatere, at vores hjemmeside har stor synlighed!

Det er naturligvis denne gode besøgsinteresse, som har inspireret os til fra uge 34, at man kan købe såkaldte: ARTIKELANNONCER!

Vi har i et stykke tid haft test-annoncer (se slutningen af denne artikel), og kan konstatere god forhåndsinteresse.

Ønsker de at annoncere i en bestemt 4-uger-periode, vil det være formålstjenligt, da vi kun tilstræber 2-3 rækker á 3 annoncer i forbindelse med vore daglige artikler, at reservere plads.

Annonceprisen er meget lav. En 4-uger-periode for totalpris 960 kr. svarer til, at deres annonce er med ca. 30-35 gange!!

Der er også andre fordele - fx effektiv dækning af pressemeddelelser.

- Send os en mail, hvis noget er uklart: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi vender tilbage straks efter ferien.

Med venlig hilsen
MEALS
John Christensen, redaktør

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?