Artikler: Dronning Margrethe har ret, Discount, Kylling nr. 1, Madolier, Danskerne nyder at nyde

Dronning Margrethe har ret.

Forventningerne var i år meget store blandt udlejerne af sommerhuse og typer feriehuse.¤Alt tydede på, at de seneste års manglende større interesse for at udleje sådanne huse ville blive afløst af røde lamper: Alt optaget.

Men så indtraf det dårligste sommervejr i mands minde, og, som Dronning Margrethe så rigtigt har påpeget, det kan vi ikke gøre noget ved.

I Danmark udtaler mange politikere sig med fynd om klimaforholdene om hundrede år på Kloden; men som¤bekendt siger man, at om hundrede år er alting glemt.

Disse politiske klimaprofeter røg naturligvis i flint over, at Dronning Margrethe åbenlyst tilkendegav: at vejret må vi tage, som det er og så bare nyde tilværelsen på naturens vilkår.  MEALS

Discount som aldrig før

Danskerne stormer bogstaveligt talt ind i discountbutikkerne for at handle. Og når forbrugeren først har oplevet, at selv mangfoldige mærkevarer kan købes billigere i disse butikker, så bliver de ikke nemme at vinde tilbage for andre butikstyper.

I modsætning til¤de almindelige supermarkeder og købmænd kan de nemlig prale af en ti år lang omsætningsfremgang, der ser ud til at fortsætte med uformindsket styrke.

En opgørelse fra Danmarks Statistik viser, at siden 2000 har discountforretningerne haft en fremgang i omsætningen på 113,2 procent. Almindelige supermarkeder har i samme periode haft en tilbagegang i omsætningen på 6,8 procent og købmændene på hele 13,1 procent.

Discountforretningerne har tilmed været dygtige til at udvide deres sortiment, så forbrugeren i det store hele kan færdiggøre sit indkøb i butikken.  MEALS

Kyllingen nr. 1

Kylling vil i fremtiden være den type kød, der vil blive spist mest af på verdensplan, forudser OECD.

Hvert menneske på Jorden vil i 2020 i gennemsnit spise 14 kg kyllingekød om året mod kun 12,3 kg i dag, eller hvad der på verdensplan svarer til 122,5 mia. kg. kyllingekød i 2020 mod 95,2 mia. kg. i 2008-2010. Det forudser OECD i sine seneste beregninger over verdens fremtidige produktion og forbrug.  OECD

Mange danskere nyder at nyde sommerferien hjemme

Vejret, grænsekontrol og andre årsager indvirker ikke på, at flere og flere danskere foretrækker at nyde ferien afslappet i deres hjem.

... Så tager de på små afstikkere fx fredag til søndag til Bornholm. Lidt ud at spise et hyggeligt sted, museer, koncerter m.v.

Mange danskere er fx ikke mere så meget til at stresse i bil gennem Europa. De vil nyde deres ferie på en helt afslappet måde.  MEALS

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?