Artikler: Fedme | For få spisegæster | d'Angleterre inventar på auktion | Branding af Danmark slået fejl.

Fedme kan som regel forebygges og kureres med afbalanceret energiindtag

Det er muligt at forebygge og behandle overvægt og fedme med ændrede kost- og motionsvaner. Det er der videnskabeligt belæg for. Flere mediers udmeldinger om, at det ikke kan betale sig at ændre kost- og motionsvaner, er forkert, understreger forskere fra DTU fødevareinstituttet LIFE - Det biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet.

Disse institutters¤synspunkt er vi sådan set enig i, men vi undrer os over, at det, trods mange års artikler, beregninger, kampagner, rådgivning, bøger og¤foredrag¤om emnet, ikke er lykkedes at få ændret på, at danskerne, som det hele tiden fortælles, bliver tykkere og federe?

Sund kost med kalorieindtag afbalanceret med energiforbrug holder din vægt ved lige. Dyrker du tilmed motion, og det er tilrådeligt, må du tage det i betragtning om energiforbrug.

Har du brug for at tabe dig, så skal du, ikke mindst af hensyn til flere¤organ-funktioner, gøre det ved at nedsætte dit daglige energiindtag moderat. Hu hej kure bør du glemme.

Næsten alle mennesker er forfængelige, så køb et helfigur spejl. Du vil frydes ved at se på din nye krop.

Mediers udmeldinger om, at det ikke kan betale sig at ændre til sundere kost- og motionsvaner for at forebygge og behandle fedme og overvægt, er forkerte.  MEALS

For få spisegæster

Mange restauranter kæmper om for få gæster, og det er en betydelig årsag til, at det går dårligt for restaurationsbranchen. Der ser ikke lyst ud, hverken for at få firmaer og befolkningen til at spise ude.

Nyeste tal viser, at konkurstallet i hotel- og restaurationsbranchen er steget med 9 pct. fra juli 2010 til juli i år.  MEALS

Inventar fra d'Angleterre sælges på auktion

Fredag den 26. august kommer indbo fra Hotel d'Angleterre under hammeren. Indboet er sat til salg i forbindelse med den aktuelle renovering af hotellet, og kataloget rummer i alt 1100 stykker inventar. Blandt andet stole, skriveborde, barskabe, restaurantinventar, lamper, spejle, billeder m.m.

Auktionen kommer til at foregå fra kl. 13.00 i Auktionshuset www.auktionshuset.com i Hørsholm.

Eftersynet foregår på Hørmarken 7, 3520 Farum søndag 21. august kl. 12-16, tirsdag 23. august kl. 12-16 og onsdag 24. august kl. 14-19.  Horesta

Branding af Danmark er slået fejl

Nye tal viser, at Danmarks gennemslagskraft er svækket, og det betyder, at regeringens storstilede branding-projekt i det store og hele er slået fejl.

Det kommer ikke som nogen overraskelse for MEALS, som, da planerne kom frem, gjorde opmærksom på, at det var tvivlsomme tiltag med hensyn til at få flere turister til landet.  MEALS

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?