Hvad mener 3F, hvis tjeneren pålægges at sørge for indpakningen af ikke-spist mad?

Mmm..

En ny Gallup-undersøgelse viser, skriver nyhedsbrevet Food & Culture, at spisegæster på danske restauranter i stort overtal gerne vil benytte sig af doggybags.

Den 22-årige Kannika Thomsen hævder, at hun flere gange er blevet mødt med løftede øjenbryn og rullende øjne af sine medspisere, tjenere og gæster ved de andre borde, fordi hun har bedt om at få sin ikke-spist mad med hjem.

Hun har ikke lyst til at smide mad ud, og derfor tog hun kontakt til Selina Juul fra forbrugerorganisationen, Stop Spild af Mad for at gøre noget ved problemet.

Det mundede ud i en Gallup undersøgelse, som med stort flertal viste, at spisegæster med glæde ser frem til, at levnet mad pakkes ind - velsagtens sorteret og ikke som én pærevælling -og ikke mindst, hvis indpakningen foretages af en tjener i restauranten.

Skulle det efterfølgende ske, at nogen derhjemme bliver syg af maden kan man vel bare få erstatning fra restauranten.

For som Jytte Ritt Bjerregaard gentagne gange sagde, da hun var EU-kommissær:

Man skal ikke blive syg af den mad, man spiser.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?