...og tilskynder derfor arbejdsmarkedet på lykke og fromme

Industriproduktion i Danmark har det svært, men vi skal bare uddanne, uddanne og atter uddanne os, har politikerne og fagbevægelsen hidtil nærmest råbt til¤befolkningen med tilføjelsen, at så skal det nok gå altsammen!?

Sagt på en anden måde:

Vi skal uddanne os til at være "høvdinge og ikke til indianere".

Uddannelse er bestemt ikke at foragte, men der skal altid i et samfund, og ikke mindst hvis man vil producere til globalt-salg, være strukturel sammensætning af arbejdskraften.

Tiden skal ikke bare gå med at sidde på skolebænken, men skal i det rette match bruges til at producere til konkurrencedygtige priser.

De unge bør derfor ikke negligere en faglært- eller ufaglært uddannelse, for i svære tider, som Danmark befinder sig i nu, og som meget let lige om hjørnet kan bliv endnu vanskeligere, er det næsten altid muligt for en tømrer, elektriker osv. at flytte sine teltpæle til et land, som har formået at skabe sig konkurrenceevne.

- Denne mobilitet bør ikke være ukendt for danske politikere, som ¤i snart mange år har set på, at udenlandsk arbejdskraft i rigt mål & med glæde tager arbejde i Danmark.

Det er ikke utænkeligt, at en lignende mobilitet vil blive aktuel for dansk arbejdskraft i fremtiden. 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?