... for socialisterne har erkendt, at man ikke længere kan leve af faner, paroler og håndbajere

Mmm..

Det vedtagne vækstplanforlig må da for søren i det mindste kunne skabe en del nye job i dansk turisme. Beslutningen om at ændre på momsreglerne for hotelovernatninger er nemlig en del af forliget, og det medfører, at erhvervslivet fremover vil kunne fradrage 75 procent af momsen på hotelovernatninger imod 50 procent i dag.

Med dagens forlig skulle der således være rimelig udsigt til, at vi kan få en pæn turist-vækst og derved skabe nye job til sektoren. Det beror i høj grad også af, om industriens og andre erhvervsorganisationer helt aktivt støtter op om at forklare forbedringen for deres udenlandske samarbejdspartnere!

Et yderligere plus for dansk turisme er, at boligjob-ordningen også omfatter vore sommerhuse. Det kan give anledning til forbedringer og derved forøget standard af denne sektor.

Nu skal man ikke vente mirakler af det vedtagne sådan lige med det vuns, men det er bemærkelsesværdigt, at et bredt flertal i Folketinget kan blive enige om en række afgiftsnedsættelser, UDEN at det er bare er omlægninger!!

Regeringen har udpeget turisme som et af syv erhverv med særligt gode vilkår for vækst. Måske vil det vise sig, at selv turismen hen ad vejen vil få fremgang, og det vil i sig selv nærmest være mere end fantastisk!

- Tænk at man oplever, at partier som Socialdemokratiet og Socialistisk Folkeparti nu sætter sig ved samme bord og i skøn samhørighed får et tocifret milliardbeløb i moms & afgiftslettelser i hus. 

Journalister har utallige gange spurgt S & SF, om det er venstreorienteret politik, man er slået ind på? Svaret er entydigt og ubetinget JA!

 

 
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?