Der er ikke tale om stor efterspørgsel  efter arbejdskraft men om fleksible ansættelser

Mmm..

En nylig undersøgelse viser, at firmaer ønsker at "ansætte" vikarer. Man kan ikke ligefrem tale om mange ansættelser i traditionel forstand, men om, at når arbejdet er der, så kan man nemt og hurtigt skaffe fornøden arbejdskraft. Man skal nok i fremtiden antage, at denne model er kommet for at blive!

Indtil videre er det især inden for sundhed, undervisning, tekniske fag og håndværk. der hyres. Sidstnævnte nok fordi regeringen måtte åbne op for tilskud for udført arbejde til boliger.¤¤

De flere vikarer¤er en indikator for, at det begynder at gå bedre på arbejdsmarkedet, og det er i sig selv positivt, men det er ikke ensbetydende med, at der bliver tilsvarende egentlige ansættelser.

Man skal naturligvis ikke overfortolke, men vikarbranchen er meget konjunkturfølsom og fik et styrtdyk fra godt 30.000 til under 20.000, da krisen satte ind i 2008. Derfor er vikarbureauerne muligvis et antageligt barometer for firmaernes efterspørgsel efter arbejdskraft i det rette match.

Det rette match indebærer naturligvis, at det er vikarerne, der ryger først ind, når det går godt, og først ud, når det ikke går godt.

 

 

 

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?