Hvorfor henviser regeringen aldrig til fx Stauning, H.C. Hansen eller Poul Nyrup?

Mmm..

Regeringens ministre har alt for længe udvist stor passivitet måske ligefrem bevidst passivitet med hensyn at spille ud med løsning på ejendomsskatterne!

Det drejer sig om et stort tocifret milliardbeløb, og regeringen har i næsten to år haft både tid & flertal i Folketinget til at fastsætte de korrekte skatter.

Det er naturligvis et stort beløb, som er rare for statskassen, men dét bør ikke forhindre en regering til at udvise fornøden ansvarlig handling.

Netop i denne regerings tid har overvurderinger af ejendomsskatterne været kendetegnende!

Men nu, da flere borgerlige partier er på banen med forslag om fx at aflyse vurderingerne for 2013, så vil skatteminister Holger K. Nielsen (SF) ikke udelukke, at et sådant forslag kan blive aktuelt.

Det havde selvfølgelig set kønnere ud for regeringen, hvis de ikke skulle være trukket til truget før noget skete i denne sag.

Det burde være indlysende for en ny regering, at tidligere praksis på områder man ikke ændrer eller varsler at ændre på i løbet af kort tid fx 3-4 måneder fortsat er regeringens praksis & ansvar!

For nogle dage siden gav statsminister Helle Thorning-Schmidt et 30 minutters interview på TV-News. Hun fik af spørgeren lov til 11 gange at parere direkte spørgsmål om sin regeringsførelse ved bare at snakke om, hvad Venstre i sin tid havde foretaget sig!

Det kan vælgerne sikkert sagtens huske, og måske er det udtryk for de nuværende meningsmålinger.

Det er slap journalistik, at en politiker, som stiller op til interview får lov til uden afbrydelse at snakke udenom, hver gang tampen brænder.

 
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?