Mmm..

Men de har måske stækket sig selv i kampen på grund af dyre forbundsomkostninger gennem årene

 

Vejlegården var startskuddet på kampen om restaurationsbranchen. Men fremtidens blokadevagter kan ligge i lommen på de danske forbrugere, og så bliver resultatet måske mere overraskende, end 3F havde ønsket!

Med et nyt program kan iPhone-brugere, altid se, hvor der er en overenskomstdækket restaurant, bar eller hotel i nærheden, vel at mærke et sted med 3F-overenskomst. Det er nemlig dette fagforbund, der står bag den såkaldte app 'OK- forhold', skriver avisen.dk.

Kampagnen har 3F iværksat for at fortælle "hvor man kan spise trygt"! Det må siges at være en noget mærkværdig begrundelse for at spise et måltid mad ude i byen.

Det lille program er et nyt våben, som 3F vil tage i anvendelse for at forsøge at stoppe tilbagegangen af medlemmer. 3F er ude i benhård konkurrence, og mange arbejdsgivere vil, fordi de er nødt til det, have en billigere overenskomst.

Appen giver adgang til cirka 2.450 spisesteder og hoteller, der har overenskomst med 3F. Men hvis du bruger programmet, vil du opdage, at udvalget svinder væsentligt ind, hvis du prøver at finde et spisested.

Hvis du fx er sulten og stiller dig i Nyhavn, hvor det som bekendt bugner med restauranter, vil programmet kun tilbyde dig to muligheder med 3F's OK-forhold nemlig fisk og skaldyr på Havfruen eller Hong Kong. Hele 20 restauranter og barer i Nyhavn har overenskomst med Kristelig Fagforening.

I Kristeligt Fagforening mener man på ingen måde, at appen giver et retvisende billede af, hvor den bevidste forbruger fx kan spise stegt flæsk med god samvittighed. Der er jo ingen forbruger der kan vide, hvad der er af løn- og ansættelsesvilkår på den restaurant, der er udeladt.

- MEALS tror, at 3F´s form for en ny Smiley kan gå hen og blive en boomerang for dem selv.

 

 

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?