Helt aktuelt kunne det være interessant for befolkningen at høre fra regeringen om, hvad der kan forlanges af rejse- & arbejdstidsforhold

Mmm..

I forbindelse med de omfattende analyser af Venstres formand Lars Løkke Rasmussens flyveture til Syd Korea kom det frem, at 1ste klasses rejser indebærer, at man har mulighed for at ligge ned og sove, nogenlunde som var det i sit hjem eller på et hotelværelse.

Det er indlysende, at den form for luksus koster ekstra, fx fordi et sådant værelse beslaglægger mere plads i flyet end et fly-sæde.

Som det er fremgået af Lars Løkke Rasmussen sagen, har vilkårene været, at han rejser ud om eftermiddagen for at kunne lande den følgende¤ morgen i Syd Koreas hovedstad Soul ved cirka syvtiden, hvorefter han ved cirka otte-nitiden skal være klar til dagens møder.

Hvis regeringen vil sløjfe denne form for hvile, og i stedet¤lader sine bevillinger, i dette tilfælde 90 millioner kroner, repræsentere af en person, som efter danske arbejdsforhold ikke er rimeligt udhvilet og derved¤fysisk & mentalt klar til at varetage udrejseformål tilfredsstillende, så har regeringen også her fuldstændigt ændret holdning.

Skulle danske arbejdstidsregler være opfyldt skulle Lars Løkke Rasmussen være rejst en dag før, og det ville i hvert fald ikke være omkostningsfrit.

Som en form for sammenligning er der netop i dag mandag møde i København, hvor Syd Koreas præsident deltager. Han var allerede fremme søndag, og havde derfor mulighed for en nats almindelig søvn inden hans møde finder sted.¤

Tiden må være inde¤for regeringen til at få gennemgået alle sine arbejdstidsregler.

Det kunne have være interessant for befolkningen, da det kogte i debatten, at have hørt fra beskæftigelsesminister Mette Frederiksen og især fra statsminister Helle Thorning-Schmidt om, hvad der gælder med hensyn til danske arbejdstidsregler.

Men de forholdt sig kun til sagen ved at ladet sig repræsentere af såkaldte løjtnanter!

Regeringen selv gemte sig i første klasses flyverskjul!

 

 
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?