De danske forbrugere derimod må frygte (forvente) prisstigninger

Mmm..

Nets er i dag blevet solgt for 17 milliarder kroner, og det glæder naturligvis nogle danske banker, som derved kan bogføre meget store indtægter.

Køberne af Nets er ATP, Bain Capital og Advent International, som har lavet en god handel for kun 17 milliarder kroner.

Ritzau Finans: "Med sin ejerandel i Nets på 20,7 procent får Nordea et udbytte fra salget på omkring 3,5 milliarder kroner.

Det giver et skattefrit overskud på knap 2,7 milliarder kroner. Danske Bank får en milliard mere.¤

Salget ventes at have en positiv effekt på Nordeas kernekapitalprocent eksklusiv hybridkapital på knap 25 basispoint. Nordea modtager desuden et udbytte på 103 millioner kroner.

Danske Bank ejer 16,13 procent af den samlede aktiekapital i Nets, og salget bidrager dermed positivt til bankens resultat med en milliard kroner.¤

Salget giver dog ikke anledning til at ændre de samlede resultatforventninger hos Danske Bank, der fortsat regner med et overskud på 9 til 12 milliarder kroner efter skat.

147 millioner kroner vil Sydbank indtægtsføre i første kvartal som følge af salget af sin ejerandel på 2,456 procent, og Spar Nord opjusterer på baggrund af salget sine forventninger til 2014.

Salget giver Spar Nord en positiv regnskabsmæssig effekt på omkring 175 millioner kroner, som hidtil ikke har været en del af bankens 2014-forventninger." 
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?