Det nye Vores minder om Carlsbergs Vores øl, men som, såvidt vi ved, er et egenprodukt

Mmm..

 

Bilka og Føtex vil samle cirka 1500 varer i ét mærke, som skal sælges i alle Bilka- og Føtexbutikker. Når kunderne i fremtiden kigger rundt i lokalet, vil¤Vores dominere i alle retninger.

Dansk Supermarkeds nye ejere har altså besluttet at samle en række eksisterende privat label mærker i serien "Vores", som herefter vil komme til at bestå af mere end 1500 varer i den såkaldte mellemprisklasse.

"Begrundelsen er, at man tager dette skridt for at hjælpe forbrugeren. I mange år har vi haft mange private label-varer, men i mellemprisklassen har de været fordelt på en lang række mærker. Dét forvirrer forbrugeren, tror vi. så nu tager vi en række af de mærker, vi har i forvejen, samt en hel del nye og samler dem i ét mærke", siger koncernen.

I stedet for som tidligere at have 50 forskellige privat labels, vil man fremover kunne nøjes med eet. Mærkerne LuxusGrønt, Specialbageren og Bon Appetit er eksempler på dem, som i fremtiden kommer til at blive lagt ind under den nye Vores-serie.

Den helt store gevinst for forbrugerne skulle blive, oplyser Dansk Supermarked, at forbrugerne kan se frem til billigere priser.

Det er indtil videre en påstand, men danske forbrugere er jo meget opmærksomme på prisen, så det vil de helt sikkert holde et vågent øje med. Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?