Denne sammenhæng er ikke mere prioritet for regeringen

Mmm..

Dan Jørgensen (S) er blevet ekspert i at "opfinde" tingene to gange! Nu senest, hvor han er blevet minister, vil han skære ned for holdbarhedsmærkningen på mange fødevarer.

MEALS har i adskillige artikler gennem årene gjort politikere og institutioner opmærksom på, at teksten "mindst holdbar til" på mangfoldige produkter sagligt er alt for stram.

Drævende diskuterer EU's fødevareministre nu, om det skal være slut med at skrive "mindst holdbar til" på fx ris, pasta og kaffe, og tillige om brugen af mærkningen på andre varer skal reduceres.

Vægtningen er altså¤at reducere madspild på bekostning af fx arbejdsløsheden? Den danske fødevareminister Dan Jørgensen (S) er fortaler for EU-ideen, så det må man gå ud fra er regeringens politik.

Forslaget om at skrue ned for brugen af mærket skal være med til at få forbrugerne til at spise maden efter udløbsdatoen.

For fra den 13. december 2014 træder en ny lovændring i kraft. Herefter kan butikkerne sælge fødevarer, selvom de har overskredet den omtalte dato.

Butikkerne må dog fortsat ikke sælge varerne efter datomærkningen for "sidste anvendelsesdag." 
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?