Danskerne frabad sig bundfæstet holdning til EU´s omklamring

Der er sagt og skrevet meget om Morten Messerschmidt før og under EU-valgkampen. Både om hans politik og den let excentriske personlighed, han har gjort til et slags varemærke med stråhat og bopæl på Dyrehavsbakken.

Messerschmidt formulerede på en sober & meget præcis måde, hvad et stort antal danskere længe har ønsket sig og ventet på.

I hans valgkamp formåede Messerschmidt med¤ saglighed at forklare danskerne sin holdning om EU's rolle.

Stik modsat kørte næsten alle de andre politikere deres valgkamp på den gammeldags type med målrettede usaglig og næsten tilsvining af hans person. Også de store dagblade forfaldt til store negative forsideoverskrifter om ham.

Den "gammeldags" taktik slog fuldstændig fejl, fordi folk er trætte af usaglighed oven i købet serveret på en lurvet facon!

Både hans politiske modstandere og pressen fik et kursus (lærestreg) på højt niveau af Messerschmidt i saglig pæn fremstilling af budskaber. Den form er ikke populisme, men bare en tilgang, som danskerne nu om stunder foretrækker.

Naturligvis fik han tilmed næsten hele banen frit tilgængeligt foræret af de andre tilsyneladende verdensfjerne EU-politikere og begejstrede føderalister, der ikke igennem lang tid havde fattet, hvordan folkestemningen i Danmark og ude i Europa udviklede sig.

De troede blindt på, at forsvare detailregulering fra EU´s side, men nu sagde danskerne og mange andre befolkninger stop.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?