Men det gav Landbrug & Fødevarer ham alligevel, og dermed sluttede samarbejdet

Mmm..

Efter et par års forløb blev man i Landbrug & Fødevarers bestyrelse klar over, at deres administrerende direktør Søren Gade ikke var en person, som helt & holdent satte sine kræfter ind på det organisatoriske arbejde ved et skrivebord. Søren Gade er en moderne ledertype, som ville åbne vinduerne i den gammeldags organisation!

Men i Landbrug & Fødevarer skal det fortsat foregå som i årtier. Ånden fra Landbrugsraadets dage skal fortsat bevares.

Fejler en ny direktør her, og han tror, at han er ansat til at skabe fornyelse, så møder han på mange måder modstand hos bestyrelsen og medarbejderne, og hans dage er hurtigt talte i organisationen.

Det skete naturligvis også!

Men det skal også med, at Søren Gade ikke selv med sin indsats gjorde meget for¤at efterleve Landbrug & Fødevarers traditionelle korpsånd.

Sådan følte organisationens bestyrelse det længe, og man tyede til den for Søren Gade degraderende beslutning, at man ansatte en vicedirektør*) til at varetage en del af de opgaver, man mente, at Søren Gade retteligt ikke havde gjort.

Dermed var Søren Gade i realiteten færdig i Landbrug & Fødevarer.

Han opnåede kun 2½ år på posten.

Landbrug & Fødevarer meddelte forleden i en¤ pressemeddelelse:

Søren Gade har ikke ønsket at fortsætte i en ny ledelsesstruktur, hvor en viceadministrerende direktør er ansat til at have fokus på organisationens interne udvikling.

*) Vicedirektør stillingen blev givet til den 45 årige Anne Lawaetz Ahnung. Hun har dybe rødder i landbruget, og har næsten hele sit voksen liv været beskæftiget med det organisatoriske arbejde i Landbrugsraadet og Landbrug & Fødevarer. Hun betegnes som en meget dygtig medarbejder, som formår at holde sig uden for offentlighedens søgelys.

Nu hvor Søren Gade er aftrådt er hun midlertigt udnævnt til adminstrerende direktør.

 

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?