Den tidligere formand Søren Gade (V) havde mere alsidige synspunkter om mad, som dækkede befolkningen bredt

SF'eren Mette Touborg, der er borgmester i Lejre Kommune, bliver formand for Måltidstænketanken, og¤fødevareminister Dan Jørgensen udtaler i den anledning, at han er glad for at sige goddag til den nye formand.

Begge personer er kendt som meget ideologiske for økologi, men desværre ikke for samtidig at gøre opmærksom på¤sammenhængen af landets overordnede økonomiske formåen.

Der burde vel efterhånden, ikke mindst da der ikke er sundhedsfaglig dokumentation, kunne stilles krav om økonomisk konsekvens til denne gennem årtier ideologiske landbrugsform. 

Mette Touborg anses generelt som en politiker med et stort engagement i Lejres økologiske omstilling, og derfor regner Dan Jørgensen naturligvis med, at hun som formand vil kunne videreføre sine¤ madpolitiske synspunkter til hele landet.¤

Mette Touborg overtager posten efter den tidligere direktør i Landbrug & Fødevarer Søren Gade (V), der trak sig fra formandsposten i Måltidstænketanken, umiddelbart efter han stoppede som direktør i landbrugsorganisationen.

Med Mette Touborg får vi sandsynligvis en helt anderledes ideologisk formandstype, som regeringen ser frem til at stå i spidsen for Måltidstænketanken.

Mette Touborg glæder sig til at tage udfordringen op, og siger blandt andet i forbindelse med sin udnævnelse:

Måltidstænketanken viser, at vores fødevareminister har politiske visioner for udviklingen af vores måltidskultur. Det handler om omtanke i fødevareproduktionen, kvalitet i selve måltidet og at skønne på smagsoplevelser, en god ernæringssammensætning og samvær med andre, når vi spiser. Det handler kort fortalt om madkultur, og glæder sig derfor til at møde resten af holdet.

Måltidstænketankens arbejde giver rigtig god mening for mig som politiker og mor, og jeg glæder mig til sammen med et fantastisk hold af madhåndværkere, eksperter og meningsdannere, at bidrage til, at ministerens vision kan foldes ud.

 

 
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?