Tab af mange arbejdspladser i Danmark

Mmm..

Handlen mellem Euro Cater og Metro betyder, at de to varehuse i Glostrup og Århus skifter navn til Inco.

Samtidig lukkes det nuværende Inco-varehus i Århus og flytter i stedet sine aktiviteter til bygninger i Tranbjerg, hvor Metro hidtil har haft sine lokaler.¤

Det hele sker fordi Metro lukker ned i Danmark og sælger to af sine fem varehuse til danske Euro Cater, der står¤bag Inco.

Forhandlingerne mellem de to virksomheder har, som tidligere beskrevet i meals.dk, stået på siden den store tyske engrosvirksomhed for få uger siden oplyste, at den overvejede at lukke sine danske aktiviteter.

"Det er dog meningen, at det skal ske i et roligt tempo, hvor medarbejderne og kunderne kan følge med" siger administrerende direktør Steen Pedersen, Euro Cater.

Det hele skal dog først godkendes af Konkurrencestyrelsen, og derfor går der sikkert mindst en måned, før ændringerne slår igennem i de to varehuse.

Planen er, at det skal ske i et fornuftigt tempo, men da det er gået hurtigt med forhandlingerne, så vil man sikkert ret hurtigt se det hele ført ud i livet.

Helt som vi tidligere skrev, betyder Metro lukningerne,¤ 400 medarbejdere fyres men ca. 300 reddes ved ansættelse i de to afdelinger i Glostrup og Århus.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?