Munters køber hollandske HB Group

Munters og HB Group går nu sammen og sikrer høj faglig ekspertise og avancerede luftbehandlingsløsninger til markedets mest krævende kunder

Kista, Sverige - (8 juli 2015) - Munters AB har underskrevet en endelig aftale om køb af HB Group (www.hbgroup.nl), et internationalt firma, der har specialiseret sig i skræddersyede hygiejniske klimastyringsløsninger til fødevare-/mejeriindustrien. HB Group har hovedkvarter i Almelo, Holland (salg og produktion) og et joint venture i Hrusky, Tjekkiet (produktionsfaciliteter). Munters er en global leder og partner indenfor energieffektive luftbehandlingløsninger og er i Danmark mest kendt for salg af affugtning og befugtningsssystemer. Ved hjælp af Innovative teknologier og koncernens globale ekspertviden, opbygget over mere end 60 år, skaber Munters det perfekte klima for kunder i en bred vifte af industrier, med de største indenfor fødevare-medicial-og datacenter områderne.

Aftalen kombinerer styrken af Munters og HB Group ved at udnytte¤Munters' store salgs-og servicenetværk, softwareværktøjer og produktionsekspertise og HB koncernens applikationsviden, produktudbud og kundegrundlag. Sammenlægningen af de to selskaber vil styrke Munters' evne til at være en værdsat partner for sine kunder. Ved at tilbyde en bredere vifte af produkter og ydelser, vil Munters blive endnu bedre rustet til at opfylde alle kundernes behov indenfor energieffektiv luftbehandling.

"HB - koncernens erfarne ledelsesteam har gjort et fantastisk stykke arbejde med at opbygge en solid og veldrevet virksomhed, der leverer kvalitetsprodukter til krævende applikationer", siger Scott Haynes, Munters' VP for forretningsområdet Air Treatment. "Munters og HB deler et stærkt fokus på krævende industrielle processer. Munters vil være i stand til at udvide sin succesfulde systemproduktportefølje til også at omfatte HB koncernens verdensklasse rustfrit stål hygiejniske systemer, mens HB koncernens kunder vil drage fordel af Munters' innovative og energieffektive teknologier. Dette, kombineret med en udvidelse af vort europæiske produktions- og servicenetværk, vil give os mulighed for bedre at kunne servicere de mange forskellige brancher. Vi ser frem til at samle de to selskaber og dermed i endnu højere grad kunne opfylde kravene fra markedet og vokse tættere på vores kunder, " tilføjer Haynes.

"Vi er meget glade for at slutte os til et så globalt udstrakt team som Munters," siger Eric Bonvanie, tidligere ejer og administrerende direktør for HB Group. "Munters' globale servicenetværk vil give mere lokal support for alle vores servicekunder og sikrer samtidigt et eget større potentiale for vores løsninger. Vores eksisterende kunder vil blive glade for at høre, at HB-gruppen, som en del af Munters, vil være i stand til at støtte dem, når og hvor de har brug for det. Desuden vil Munters kunne tilbyde nye¤og spændende karrieremuligheder for vore medarbejdere, "tilføjede Bonvanie. Bonvanie, der i 1984 overtog ansvaret for familievirksomheden fra sin far, tilføjer: "Jeg tror, vores stærke familiekultur vil finde et nyt hjem¤i Munters, vi deler en lang historie baseret på fokus på service og kunder. Jeg ser virkelig frem til i fællesskab at opnå det bedste for vore medarbejdere, vore partnere og selvfølgelig vore kunder. "

Kontakt:

Anna Beausang, + 46 8 626 63 60

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?