Disse kreditorerne har nu godkendt en form for saldokvittering for kun 2 milliarder

Regeringen & finanssektoren har oplyst, at de er¤ blevet enige om en løsning til de 1700 hårdt pressede bedrifter.

Den politiske erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S), som statsministeren trods fyring måtte kalde ind til undsættelse, har igen overgået sine længe kendte forhandlingsevner ved i mandags at få drejet banksektoren en knap.

Hans enighed med finanssektoren er et investeringsselskab Dansk Landbrugs Kapital (DLK) med 2 milliarder kroner, hvor kun en halv milliard kroner kommer fra regeringen, mens resten kommer fra private investorer fx pensionsselskaber.

Når disse rare penge er brugt på noget, der kan minde om et sort hul, så vil regeringen sikkert stå af for at komme med flere penge og tilbage sidder pensionskasserne, som så kan vælge at fylde en tom kasse op igen med private pensionspenge.

Sass Larsen løsningen er ikke noget, som vil give branchen fremadrettede muligheder, for i så fald drejer det sig om landbrugets rammevilkår til være mindst på lige fod med vores konkurrenter.

I den globaliserede verden, hvor Danmark befinder sig, er konkurrenceevne, trist vil nogen mene, det eneste parameter for et erhverv, der skal tjene penge ved eksport.

Den kendsgerning er desværre vanskelig for regeringen at gå til valg på, men vi tror alligevel, at Sass Larsen udmærket er klar over, hvad der kræves af nutidige og fremtidige handelsvilkår. 
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?