De ellers utrættelige elefanter viser træthedstegn

De trofaste Carlsberg-elefanter er det øjensynligt lykkedes at køre trætte. De kan åbenbart ikke mere af sorg over at se deres kære virksomhed smuldre i et kapløb om storhed på verdensplan. Disse ellers så bomstærke dyr har i adskillige generationer stået i porten til Carlsberg som symbol på noget urokkeligt.

I de seneste ti-femten år har bryggeriet ikke seriøst markedsført sit mangeårige flagskib HOF, som tilmed fik¤strøget sit navn. Der skulle ikke mere være symbolik til Nede i Kælderen.

På trods af, at bryggeriet år efter år kunne se skriften i neon på væggen, så ville det stædigt opdrage folk til koket at nippe til gourmet øl eller lignende sorter. I mellemtiden fandt folket ud af, at Tuborg smager bedst hver gang.

Men efterhånden har Carlsbergs direktører måttet indfinde sig i bryggeriets Borgerstue for at meddele, at mange medarbejdere snart måtte regne med at have oplevet deres sidste dag i Carlsbergs tjeneste.

Mange store danske lokomotiver er og vil fortsat opleve at falde styk for styk, og nu har selv de eftertænksomme, smukke og trofaste elefanter på Ny Carlsberg Vej i København mistet noget af deres bæreevne.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?