Man må så håbe, at det hele går op i en højere enhed, blandt ved at udstillerne får opfyldt deres økonomiske forventninger med deres deltagelse

Foodexpo samler flere end 485 udstillere i MCH Messecenter Herning fra 6.-8. marts. Dermed bliver messen større, end den har været i årevis.

Menuen er kæmpestor, når Foodexpo inviterer inden for til en fødevaremesse, som kan mætte hver en sult. Uanset om interessen er økologi, sundhed, madspild, gastronomi, vin, emballage eller interiør, serverer udstillerne det efterspurgte og mere til, skriver Messen i en pressemeddelelse.

Foodexpo, som foregår i MCH Messecenter Herning 6.- 8. marts, er naturligvis stolt af at kunne præsentere flere end 485 udstillere. Sidst, udstillerantallet lå på det niveau, var i 2008, hvor i alt 478 udstillere deltog. Ved sidste Foodexpo i 2014 deltog 420 udstillere.

Vi er super stolte over den opbakning Foodexpo oplever fra hele branchen. Med udstillernes stærke tilslutning i ryggen og et aktivitetsprogram, som tæller blandt andet foredrag fra førende fødevare- og sundhedseksperter, DM og Nordisk mesterskab for kokke og tjenere, paneldebat om madspild samt trendzonen HEDE Hotel, er der virkelig noget at komme efter for de besøgende, siger projektleder Carina Høgsted Kirkegaard.

Man må i den sammenhæng spørge om den øgede antal udstiller-deltagere ikke kunne give MCH økonomisk bedre mulighed for at markedsføre messen, end tilfældet er, og dermed give udstillerne øgede muligheder for økonomisk udbytte af deres deltagelse?

Foodexpo er hele branchens mødested og tiltrækker hvert andet år tusindvis af passionerede fagfolk fra restauranter, hoteller, storkøkkener og resten af madbranchen i Danmark og 29 andre lande.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?